1_DSC6829 4_DSC8040 _DSC3339 _DSC3442 _Z1M1269 _Z1M5244 _Z1M5355

Svenska Vinthundklubben Norra avdelningen bjuder in till exteriörbedömning i
Öjebyn söndag 2 maj 2021

Plats

Grans Naturbruksgymnasium

Domare

Kurt Nilsson

ANMÄLNINGSAVGIFT

500 kr betalas in på SvVK Norras Plusgiro 63 28 29-8
Anmälan är bindande, medlemskap i SvVK krävs.

ANMÄLAN

Anmälan med hundens namn, ras, registreringsnummer, klass, ägare och mejladress skickas till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Ulrica svarar också på eventuella frågor via mejl eller telefon, 070-310 26 86.

KRAV FÖR DELTAGANDE

  • Hunden får en skriftlig kritik och tilldelas kvalitetspris, dvs Excellent, Very Good, Good, Sufficient, Disqualified eller Cannot be judged. Ck kan delas ut.

  • Resultatet registreras i SKK Hunddata och berättigar bland annat till den lägre avgiften vid valpregistrering och som utställningsmerit för championat i annan disciplin.
  • Hund ska vara lägst 9 månader och uppfylla kraven på registrering som framgår av utställningsreglernas punkt 17 för få att delta på exteriörbedömningen.

För att en klubb ska kunna genomföra en exteriörbedömning ska SKKs riktlinjer för verksamhet under pandemin följas, och riskanalys med hjälp av Folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg ska göras innan en exteriörbedömning planeras.
Exteriörbedömning riktar sig till uppfödare och hanhundsägare som är i behov av ett exteriört kvalitetspris för att hunden ska gå i avel i den närmaste framtiden. Det är viktigt att de hundar som har störst behov prioriteras.
SKKs Utställningsregler gäller i tillämpliga delar även vid exteriörbedömning.

Hjärtligt välkomna!

Sista anmälnings- och betalningsdag: 25 april 2021
OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller!